Apparaten en accessoires
Millefeuille met chocolade en karamel
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 30min
6 porties
Ingrediënten
Karamel met noten
-
hazelnoten30 g
-
walnoten30 g
-
ongezouten, gepelde pistachenoten30 g
-
gepelde amandelen gesnoeid30 g
-
bruine suiker300 g
-
water1030 g
-
citroensap1 tl
-
azijn50 g
Vulling
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken400 g
-
room, 35% vet400 g
-
boter in stukken60 g
Bladerdeeg
-
boter (400 g in schijfjes en 80 g in stukken)480 g
-
bloem en iets meer om te bewerken500 g
-
koud water200 g
-
citroensap1 el
-
suiker10 g
-
zout1 tl
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
285 mg
Eiwitten
16.7 g
Calorieën
6523 kJ /
1558.5 kcal
Vetten
108 g
Vezels
8.7 g
Verzadigd vet
61.3 g
Koolhydraten
128.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dagelijks en creatief
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Minipizza’s
1u. 20min
Crème pâtissière
15min
Groene biscuittaart
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
Custard
15min
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Soezendeeg
2u.
Warme chocolademelk met karamel en whisky
25min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Citrus lekkernij
50min
Muntthee
25min
Volkoren hamburgerbroodjes
2u. 50min